Portefølje Virksomheder

Number of Row: 8

Hanstholm Køkken A/S

Adresse: Skyumvej 36, 7700 Thisted 
Hjemmeside: www.hanstholm.com
Direktion: Carsten Brunhøj Andersen
Bestyrelse: Lars Gantzel Pedersen (formand), Kent Ernst Hansen, Jesper Hartvigsen & Carsten Brunhøj Andersen

 

Virksomheden er etableret i 1968 og har pt. ca. 30 ansatte. Hanstholm Køkken A/S er en mindre dansk køkkenproducent, der producerer snedkerkøkkener, der tilpasses hver enkelt kundes individuelle ønsker og behov.

Virksomheden er kendetegnet ved, at køkkenerne produceres med udgangspunkt i stolte, danske håndværkstraditioner, der har vist sig stærke og holdbare gennem tiderne.

Udover Esbjerg Brygge Invest A/S ejes selskabet bl.a. af Lars G. Pedersen og selskabets direktør Carsten Brunhøj Andersen.

Formålet med investeringen er at vækste virksomheden i et hurtigere tempo end hidtil – dette både i Danmark og primært i udvalgte europæiske lande (Norge, Holland, Belgien samt Tyskland).

Se mere om Hanstholm Køkken her

Kaas Staalbyg A/S

Adresse: Hjulmagervej 12-16, 9490 Pandrup
Hjemmeside: www.kaasstaalbyg.dk
Direktion: Jesper Klith
Bestyrelse: Lars Gantzel Pedersen, Kent Ernst Hansen & Thomas Brøndum Clemmensen

 

Virksomheden er etableret i 1975 og har omkring 40 ansatte. Kaas Staalbyg A/S er en nordjysk virksomhed, der i mange år har været en aktiv og seriøs medspiller for en lang række aktører i byggeindustrien. Virksomheden producerer først og fremmest bærende stålkonstruktioner, som anvendes i en bred vifte af bygninger – f.eks. landbrug, bilhuse, industri, lagerhaller, idrætshaller og ridecentre. Endvidere producerer virksomheden halmfyr.

Udover Esbjerg Brygge Invest A/S ejes selskabet bl.a. fortsat af Thomas Brøndum Clemmensen, Per Larsen og familien Clemmensen, herudover er Lars G. Petersen og selskabets nye direktør Jesper Klith også blevet en del af ejerkredsen.

Formålet med investeringen er, sammen med selskabets daglige ledelse, at udvikle virksomheden via markedsudvikling - opsøge nye forretningsområder og markeder.

Se mere om Kaas Staalbyg her.

Nem Byg A/S

Adresse: Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg
Hjemmeside: www.nem-byg.dk
Direktion: Karsten Larsen
Bestyrelse: Jesper Holm Nielsen, Jørgen Mathiasen, Kent Ernst Hansen

 

Virksomheden er etableret i 2006, har pt. ca. 80 ansatte og er totalentreprenør på større projekter, f.eks. Biografcenter Esbjerg ved shoppingcentret Broen i Esbjerg. Virksomheden er kendetegnet ved at have stærke projektstyringskompetencer og et effektivt operationelt setup.

Udover Esbjerg Brygge Invest A/S ejes selskabet af Jesper Holm Nielsen og Jørgen Mathiasen, som sammen med selskabets administrerende direktør, Karsten Larsen, udgør den daglige ledelse af selskabet.

Formålet med investeringen er sammen med selskabets daglige ledelse at have fortsat fokus på en profitabel og kontrolleret vækst, herunder gennem etablering af en dedikeret salgsfunktion, samt fortsat at blive prækvalificeret til nye store projekter.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Esbjerg Brygge Invest A/S og NemByg A/S.

Daniit A/S

Adresse: Jyllandsgade 42, 6400 Sønderborg
Hjemmeside:   www.daniit.dk
Direktion: Henning Kongstad
Bestyrelse: Kent Ernst Hansen, Jesper Stenmann Christensen, Jens Meier, Henning Kongstad

 

Virksomheden er etableret i 1968 under navnet ”Lodam Automatik” og ændrede i 2006 navn til Daniit A/S. Virksomheden sælger el-tavler samt design af el-installationer og herudover ydelser indenfor PC software (dataopsamling, sporbarhed, integration til ERP systemer) samt  PLC software (processtyring, regulering, anlægsstyring mv.). Virksomheden har gennem mere end 30 år bevist berettigelse i form af kontinuerligt salg til samme kunder samt evne til at opnå gode økonomiske resultater

Udover Esbjerg Brygge Invest A/S ejes selskabet af Jens Meier, Henning Kongstad og Jesper Stenmann Christensen, som udgør den daglige ledelse af selskabet.

Formålet med investeringen er sammen med selskabets daglige ledelse at udvikle virksomheden via markedsudvikling indenfor udvalgte segmenter.

Liewood ApS

Adresse: Strandlodsvej 42A, 2300 København S
Hjemmeside:   www.liewood.com
Direktion: Anne Marie Lie Nielsen
Bestyrelse: Anne Marie Lie Nielsen, Kent Ernst Hansen, Marianne Kolenda Kruse

 

Virksomheden er etableret i sommeren 2015 og sælger eksklusive designprodukter til babyer og børn, f.eks. håndklæder, sengetøj, badekåbe og solhatte. Produkterne sælges hos ca. 600 forhandlere i Europa. Særligt har virksomheden et stort potentiale i Tyskland og Frankrig. Virksomheden er oprindeligt startet af Anne Marie Lie Nielsen, som er uddannet designer og har før sin opstart af virksomheden en mangeårig baggrund i tøjbranchen.

Formålet med investeringen er at kunne stille kapital til rådighed, således at det er muligt at realisere en øget vækst, særligt med fokus på områderne Tyskland og Frankrig.

SportActives ApS

Adresse: Saturnvej 1, Bygning B, 8700 Horsens
Hjemmeside:   www.sportactives.dk
Direktion: Flemming Haahr
Bestyrelse: Kent Ernst Hansen, Flemming Haahr og Flemming Kühl

 

Sportactives ApS er dels en web-shop (sportactives.dk) med et stort udbud af sportstøj og tilbehør indenfor en bred vifte af sportsgrene. Sportactives.dk tilbyder bl.a. kendte sportsmærker som bl.a. Adidas og Sketchers samt Speedo og Arena.

Virksomheden er oprindeligt startet i 2016 af tre lokale Horsens ”sportsfolk”, der alle arbejder i virksomheden i dag. Formålet med investeringen er sammen med direktør Flemming Haahr at udvikle virksomheden så der også bliver egne brands indenfor fitness/fashion samt særligt udvalgte kosttilskud. Udover webshoppen vil virksomheden således også have BTB-aktiviteter samt en retail-strategi.

 

We Feat. ApS

Adresse: Boulevarden 12, 9000 Aalborg 
Hjemmeside:  www.wefeatorganic.com
Direktion: Frederik Leicht Løwe

 

We Feat er etableret i 2016 af stifter Frederik Leicht Løwe. We Feat er en New Yorker inspireret foodstore, der kører koncept med lækre salat-bowls, hvor alt er økologisk, samt økologiske juices og shakes mv. Den første foodstore er beliggende i Aalborg og har været en stor succes.

Alle måltider er lavet i samarbejde med ernæringscoach Pernille Stenberg. Måltiderne indeholder 20% fedt, 25% protein og 55% kulhydrat. Og de har alle det tilfælles, at de er indholdsrige på alle de stoffer, som et solidt måltid skal have.

Formålet med investeringen er at stille kapital til rådighed til at gøre We Feat til en kæde og åbne foodstores i de større byer i både Danmark og udlandet. Der er pt. to We Feat. foodstores i Århus.

Se mere om We feat her.

Samt presseomtale i nyhedsmediet ”mig og aalborg” her.

Moshi Moshi Mind ApS

Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 34, 2100 København Ø
Hjemmeside: www.moshimoshimind.dk
Direktion: Rikke Rasmussen og Stine Skjoldborg
Bestyrelse: Per Schack Andreasen (formand), Marianne Kruse, Kent Ernst Hansen, Rikke Rasmussen, Stine Skjoldborg og Claus Thygesen.

 

Moshi Moshi Mind er en livsstilsvirksomhed, der består af 8 butikker i Danmark og én i Notting Hill, UK. Filosofien og konceptet i virksomheden og butikkerne er at tilbyde et tidsløst og afslappet univers til moderne kvinder.

Moshi Moshi Mind universet tilbyder skønne dufte, naturlige body/spa produkter, lækkert underspillet tøj til ”after work” samt pilates og yoga.

Virksomheden er etableret i 2007 af de to stiftere Rikke Rasmussen og Stine Skjoldborg. Formålet med investeringen er sammen med de to stiftere at vækste virksomheden i et hurtigere tempo end hidtil. Der er tale om et decideret ”storby”-koncept, hvorfor væksten vil ske ved etablering af butikker i en række europæiske storbyer og hovedstæder.

 

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Esbjerg Brygge Invest A/S og Moshi Moshi Mind ApS.